VIDEO: Herec Pavel Vondruška je po pádu do orchestřiště Stavovského divadla v umělém spánku

vondruska_pavelPětaosmdesátiletý herec a dirigent Pavel Vondruška je v umělém spánku kvůli pádu do orchestřiště Stavovského divadla a v motolské nemocnici bojuje o život. Mediafaxu informaci v úterý potvrdila Vladislava Bruderová ze Stavovského divadla s tím, že se nešťastná událost stala v neděli. PAVEL VONDRUŠKA JE ZNÁMÝ TAKÉ ZE SVÉHO DLOUHOLETÉHO PŮSOBENÍ V DIVADLE JÁRY CIMRMANA. PŘNÁŠÍME VÁM UKÁZKU ZE HRY JÁRA CIMRMAN A JEHO OPERA BEZ HUDBY!

Číst dál...

Staroměstské náměstí oslaví vstup do nového roku se zábavou i tradicí

staromestske_namesti_vanoceSilvestr na Staroměstském náměstí letos přidá na zábavě a bezpečnosti. Dětský Silvestr bude letos o hodinu delší a organizátoři trhů připravili pro malé oslavence ještě více zábavy a her než v minulých letech. Program na podiu skončí pět minut po půlnoci. Zvýšenou bezpečnost zajistí všechny složky záchranného systému.

Číst dál...

VIDEO: Policie radí, jak prožít silvestr v klidu a pohodě

petardyOslava silvestra bývá spojena s bujarým veselím, které někdy může skončit tragédií. Při manipulaci se zábavnou pyrotechnikou je na místě zvýšená opatrnost. Statistiky a dokumentované případy zranění, někdy i smrti, pravidelně varují a vybízejí k opatrnosti zejména při manipulaci se světlicemi, různými výbušnými zařízeními a ohňostroji. PODÍVEJTE SE NA VIDEO, CO VŠECHNO MOHOU ZPŮSOBIT PETARDY PŘI ŠPATNÉM UŽÍVÁNÍ!

Číst dál...

VIDEO: Zatmění Slunce bude možné sledovat i z Petřínské rozhledny

zatmeni_slunceS komentářem odborníků a pomocí speciálních brýlí bude možné 4. ledna sledovat částečné zatmění Slunce z pražské Petřínské rozhledny. Maximální fáze zatmění nastane v Praze v 9.24, kdy Měsíc zakryje 79 procent Slunce, sdělil Mediafaxu Martin Marcilis ze společnosti ABL, která rozhlednu spravuje. VŠE O ZATMĚNÍ SLUNCE A JEHO VZNIKU VÁM PŘINÁŠÍ VIDEO UVNITŘ ČLÁNKU!

Číst dál...

CCS: Benzin v Praze zlevnil o haléř

benzinV hlavním městě Praze v minulém týdnu lehce klesly ceny benzinu i nafty. Vyplývá to z pondělní statistiky společnosti CCS. Nejprodávanější benzin Natural 95 v Praze zlevnil haléř, prodává se tak v průměru za 33,22 koruny za litr. V celé ČR jeho cena klesla v průměru také o jeden haléř na 32,99 koruny za litr.

Číst dál...

REKLAMA